Implantaten lek door trilplaat / powerplate

Vanaf het moment dat die implantaten er in zaten tot aan de dag dat ik er ziek van werd met koorts, heb ik heel intensief fitness gedaan met heel intensief powerplate gebruik.

De laatste 3 jaar voordat de kapotte implantaten werden verwijderd, heb ik door die trillingen de siliconen versneld verspreid en letterlijk mijn benen, armen en organen in...

Siliconen migreren en door die hele snelle trillingen heeft het overal opeenhopingen van siliconen veroorzaakt.

Vandaar die lichaamsinvasie siliconen...

Nadat die kapotte implantaten verwijderd waren had een plastisch chirurg in België 4 maanden na verwijdering implantaten van POLYTECH-SILIMED geplaatst...

Wat een "helse" producten waren dat..

Met POLYURETHAAN, dacht dat die zich vast hadden gezogen aan mijn borstbeen en ribben.

Dr. K. heeft ze me anderhalf jaar later weer verwijderd en heeft ze monobloc hydrogel erin gedaan.

En daar heb ik tot op heden geen klachten over (5 jr)...geen enkele keer een pijntje van die prothesen.

Ik voel ze niet eens meer zitten, zo natuurlijk voelt het.

Wat ik wel had de eerste 3 jaar heel erg, was dat mijn borstweefsel chronisch ontstoken was...Laatste jaar is dat verminderd, door de prednisolon natuurlijk.

Maar ik heb lange tijd zonder dat ik me ervan bewust was, zeker 2,5 tot 3 jaar met die lekkage rondgelopen en heel intensief door gesport.

Op mijn buik en borsten gelegen i.v.m. zonnehemel.

En zoals ik met intensief sporten teveel druk heb uitgeoefend op die implantaten terwijl er bij beide implantaten in totaal 5 scheuren zaten.

Zo hard heb ik ook weer ONBEWUST de siliconendrap door mijn lymfesysteem geknald door per keer minimaal een uur op de powerplate te staan en zitten en dat is heel erg gaan ontsteken!! En die hoge mate, door mijn hele lichaam, heb ik chronisch.

Als ik me lichamelijk teveel inspan of een wijntje teveel drink of teveel emotionele problemen heb, dan knalt het heel erg overal in mijn (bind-)weefsel.

Het welbekende branderige gevoel overal.

Siliconen verbrand letterlijk heel langzaam je lichaam van binnen.

Zo ervaar ik het.

En ik krijg denk ik die infusen met immuunglobuline (Nanogam) ook omdat er drie laesies van siliconen in de lever zitten.

Maar waar ik voor mezelf wel helemaal uit ben gekomen is dat wanneer er verdenking bestaat op lekkage

HET GEBRUIK VAN ZO'N POWERPLATE/TRILPLAAT ZOU TEN STRENGSTE MOETEN WORDEN AFGERADEN...

Het is nog maar de vraag of na een paar jaar intensief trillen de siliconenimplantaten ook kunnen gaan scheuren.

Doordat de wand al poreus is en het zweten van begin af aan aanwezig is, lijkt het mij zelfs logisch dat deze versneld daardoor kapot gaan.

Als ik zo'n kapotte implantaat op die trilplaat zou leggen, dan zul je zien hoe snel deze wordt leeggeschud.

Nog voordat er bij mij kapselvorming ontstond is de COHESIEVE GEL heel snel mijn borstweefsel en lymfeklieren in gegaan.

Omhoog richting mijn schedeldak in al die kleine lymfekliertjes.

En sneller in mijn organen terechtgekomen.

Dus HOOFDREGEL 1: wat na onderzoek in de bijsluiter van de prothesen en powerplate hoort te staan : 'Draagt u siliconen borstimplantaten dan liever niet het apparaat gebruiken!!'

Hoeveel vrouwen die siliconen dragen en die apparaten gebruiken in de fitnesscentra en thuis?? Lopen allemaal het risico op een lichaamsinvasie siliconen i.p.v. dat het allemaal alleen maar beperkt blijft tot in het kapsel of een paar lymfeklierpakketten.

En dat veroorzaakt zeker weten het ASIA syndroom.

Doordat het zo intensief verspreid is wordt systeemziekte een FEIT.

En dan heb ik het nog niet eens over de risico's wat grotere propjes siliconen met die snelheid nog meer kunnen veroorzaken.
Bij de één wel en de ander niet?