Ik kom niet meer kreupel uit bed

Ik heb besloten geen nieuwe implantaten te laten plaatsen. Het ziekenhuis in België waar ik woon en waar ik verzekerd ben, stuurde mij terug naar het B. ziekenhuis in Nederland. Ga maar terug daar waar je ze heb laten plaatsen, zeiden ze in Belgie.

Het B. ziekenhuis is ermee bekend en heb ik met spoed een afspraak gekregen en besloten om de implantaten met spoed te laten verwijderen. Omdat ik voelde dat het helemaal verkeerd ging en dat ik mijn lichaam aan het vergiftigen was (de bloedwaarden van mijn nieren liepen steeds verder terug), heb ik het zelf betaald.

Ik kon niet wachten op vergoeding door België want dit kon ook weer 4 weken duren. Afgelopen maandag zijn ze verwijderd. De 4 weken wachten was heel lang maar ik heb op mijn rug geslapen en niet getild en zo weinig mogelijk gedaan om door de 4 weken te komen.

Voor de operatie had ik de plastische chirurg van het B. ziekenhuis gevraagd om gedurende de operatie foto's te maken zodat ik achteraf ten minste kon zien wat er in mijn lichaam gaande was. En mijn gevoel klopte. Dr. W. was zeer geschrokken; dit moest eruit!.

De linkerborst waar dus via de CT scan een scheurtje zou moeten zitten en wat dus geen kwaad kon volgens de neuroloog in België en de plastische chirurg dokter S., was een grote gescheurde massa. het zag eruit als gelatine opgelost in water.

Er was echt niets meer over dan een drap aan siliconen. De rechterborst was volledig in tact.

De klachten zoals het vocht, de opgezette buik, de pijn in mijn armen met name de linkerarm zijn enorm afgenomen (is pas een paar dagen). Ik kan weer gewoon op mijn zij slapen en kom niet meer kreupel uit bed lopen en voel me gewoon een ander mens.

Dokter W. heeft geadviseerd eerst aan te sterken en de tijd te nemen en dan wil ik vet ingespoten krijgen. Heb nu 2 theezakjes maar ziet er nog wel redelijk uit.

Ik ben woensdag uit het ziekenhuis gekomen omdat ik teveel wondvocht had en ze heeft mij nog een antibioticakuur via infuus gegeven.