Toch een borstvergroting?

Dames die we hebben behoed.

Moderators: Susana, Essi

Canoli
Berichten: 19
Lid geworden op: 01 mar 2014 11:09

Toch een borstvergroting?

Ongelezen bericht door Canoli » 01 mar 2014 11:41

Hallo allemaal,

ik heb gisteren tot diep in de nacht de horrorverhalen gelezen van vrouwen die vreselijke klachten hebben overgehouden aan hun borstvergroting. Omdat ik zelf binnenkort onder het mes ga wil ik alle verhalen horen, ook de slechte ervaringen dus. Ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe de meesten van jullie goed kunnen herstellen na een explantatie en verder trots door het leven gaan.

Ik laat een borstvergroting uitvoeren omdat ik van nature maar 1 borst heb. De ene kant is een lege b-cup en de andere kant is nagenoeg plat. Mij is vaak verteld dat zoiets natuurlijk is en dat je het moet accepteren, maar ik vind dat zolang je niet in een dergelijke situatie geleefd hebt met alle psychologische en fysieke gevolgen van dien, je hier moeilijk een oordeel over kunt vellen. Ik hou zelf ook van zoveel mogelijk natuurlijk; ik eet biologisch en ontzettend gezond, ik gebruik geen cosmetische middelen, en qua haar- en lichaamsverzorging hou ik het op natuurlijke huis tuin en keuken producten.

Des te groter het contrast is met silicone borsten! Maar na bijna 25 jaar in zo'n situatie rond te lopen kan ik het gewoon niet meer. Met de plastisch chirurg heb ik een heel bescheiden vergroting besproken; zo'n 200 cc in de kleine borst, en 60 in de grote (omdat er anders alsnog een duidelijke asymmetrie is). Uiteindelijk zal aan de buitenkant dus niks te zien zijn van een vergroting! En dat is ook mijn doel, ik doe het niet voor de mensen in mijn omgeving, het is iets dat ik voor mezelf doe. Ik wil af van dat 'ik kan sommige dingen niet want ik ben anders' gevoel. Ik heb maar met moeite voor mezelf goed kunnen praten dat ik met nepperds rond ga lopen, het is maar een noodzakelijk kwaad.

Na het lezen van jullie verhalen ben ik nog meer gesterkt in mijn plan dat als er ook maar één kwaaltje in de toekomst gelinkt kan worden aan silicone prothesen, ik ze onmiddelijk laat verwijderen en de huid strak laat trekken zodat beide borsten plat zijn. De tweede operatie die ik zal doen zal geen correctieve zijn (iets dat ik veel heb gelezen hier!) maar de explantatie van de prothesen. Ooit moeten ze eruit, en ik wil niet dat daar een derde operatie voor nodig is! Ik ben verder gezond, heb een carrière op internationaal niveau in het verschiet en ik wil niet dat een stel borsten mij daarin gaan belemmeren! Ik wil wel tegen mezelf kunnen zeggen dat ik een probleem heb aangepakt met de middelen die nu tot mijn beschikking zijn. Mocht het niet op een succes uitdraaien, dan heb ik tenminste risico's durven nemen en het in ieder geval geprobeerd in plaats van mijn hele leven met de gedachte rond te lopen dat er oplossingen zijn maar dat ik die niet durf te proberen.

Ik overweeg ook nog serieus om mijn grote borst dusdanig te verkleinen dat zij het zo plat is als de kleine (zou ik zelfs nog vergoed krijgen van de zorgverzekeraar!) en ik heb nog enkele dagen om daar een deifinitief besluit over te nemen. Maar eelijk gezegd zou dat volledig uit verhouding staan vergeleken met mijn relatief brede heupen.

Lipofilling icm BRAVA heb ik ook nog overwogen, maar daarvoor zou ik 4 tot 5 behandelingen nodig hebben en dat is funest voor mijn haar (nog zo'n probleem; haaruitval!) en daar heb ik gewoon geen genoeg vet voor. Of geld. Wat dan zou ik uitkomen op 20.000 euro... voor wat vetverplaatsing!

Soms sta ik er wel bij stil hoe f*cked up de maatschappij is, dat ik me haast gedwongen voel door psychologische druk om in een gezond lichaam te snijden en er giftige stoffen in te stoppen en weken/maanden lang herstel nodig zal hebben en risoco's loop op hele nare ziektes en voor dit alles duizenden euro's moet betalen. Lopen mannen tegen een dergelijke druk aan als het gaat om het uiterlijk? Dacht het niet. Maar aan de andere kant, mensen zijn nou eenmaal gemeenschapsdieren, niemand wil het gevoel hebben buiten de groep te staan.

In ieder geval hartelijk dank voor jullie open verhalen, ik zal dit alles meenemen in het proces waarin ik me nu bevind. Jullie zullen nu wel denken; gek kind, dit forum is er juist om je te ontmoedigen om implantaten te nemen en de verhalen zijn juist geplaatst om jou van gedachte te laten veranderen! Dit begrijp ik goed, maar voor mij is een borstvergroting een stap binnen een groter proces waarin ik mijn zelfvertrouwen wil ontwikkelen, van psychologische verschijnselen als faalangst en anorexia af wil komen. Niet omdat ik grote borsten wil, maar omdat ik twee borsten wil. Ik weet dat een andere reden voor een borstvergroting niet tot een ander resultaat en andere complicaties zal leiden, maar ik kijk wel ander tegen de post-operatieve periode aan. Een kwaaltje of pijn die na een aantal maanden niet ophoudt -> weg met die troep!

Fijn om even mijn verhaal hier te kunnen doen :)

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 01 mar 2014 12:50

lieve canoli, welkom hier meisje.

ik heb je zoveel te zeggen, maar ik ben gewoon echt te ziek nu en hoop dat andere meiden ook wat plaatsen om je op andere gedachten te brengen.
ik vraag je: DOE HET NIET!

je kunt echt heel ziek worden door siliconen. ik zeg niet dat iedereen zo ziek hoeft te worden zoals ik werd of andere werden, maar als je een van de vrouwen bent die gevoel is, dan ben je de pineut! je bent vast nog heel jong laat je leven niet vergallen alsjeblieft!

ga in godsnaam voor de lipofilling! echt ik heb meiden gezien die zulke mooie borsten hebben gekregen hierna. zo mooi en natuurlijk. en je hoeft hooguit 2 keer onder het mes en zeker geen 4 of 5 keer. ik weet niet welke pc je dat heeft wijsgemaakt hoor maar het is NIET WAAR! je kunt met 1 sessie al zo'n 50-100 cc groter gaan. dat is dus wat overblijft. als je erg slank bent kun je misschien hooguit 100- 125 ingespoten krijgen daarvan blijft 50-70% over reken maar uit. door de techniek van tegenwoordig blijft er veel meer over met brava zelfs 70-90% als je je aa cup laat inspuiten met vet, dan heb je misschien al snel een hele kleine a. je weet het niet. en als je het nogmaals laat doen dan kun je daar zeker een goede a mee maken. en dan kun je er nog voor kiezen om nogmaals te gaan of ervoor kiezen om je andere borst tot een A te laten maken. en dan gebruik je gewoon push ups en heb je vanzelf het effect van een b.

ik zou als ik jou was dit echt niet doen hoor. straks ben je nog verder van huis en ook nog eens ziek en armer. en dan dan moeten ze er weer uit. als je nu al geen geld hebt, dan straks misschien ook niet en dan wat dan????

en je schrijft als er ziekte gelinkt word aan siliconen dan gaan ze er uit maar er is al ziekte gelinkt aan siliconen. zie vu onderzoek.

kijk even bij ons topic lipofilling.

en de meeste vrouwen hier gaan zeker niet voor correctie zoals je schreef. die laten allemaal hen protheses verwijderen. heel moedig!

doe het alsjeblieft niet!


sterkte met je beslissing.

heel veel liefs, Luna +LOVE+
lieve anderen schijven jullie alsjeblieft eens wat.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 01 mar 2014 12:57

nog even zeggen: ik had zelf een mooie a voor mijn bv. er is niets mis met een mooie a cup. kleine borsten zijn prachtig!
ik vind mijn borsten nu mooier dan toen ik siliconen had!!! het is net en ziet er nep uit en voelt ook niet goed. zonde echt zond vrouwen die siliconen nemen.
heb je aa laat ze dan opspuiten met vet want dat is gewoon veel mooier.
je kunt je borst ook laten reconstueren met eigen weefsel. een andere dame met een groot maatverschil kreeg dat ook aangeboden dus het is mogelijk om dat te laten doen zonder borstkanker te hebben gehad.

echt alles is beter dan die giftige onnatuurlijk ballen in je lijf!!!


en wat is dat nou boor een onzin je haar valt uit als je meer keer lipofilling laat doen???? je haar gaat uitvallen van de giffen uit de siliconen!!!!!

niet doen alsjeblieft!

ik kom wat hysterisch over nu sorry ik ben echt heel ziek daarom. ik kan niet zoveel hebben op dit moment.
x

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Re: Toch een borstvergroting?

Ongelezen bericht door Luna MKS » 01 mar 2014 13:34

Canoli schreef: Ik overweeg ook nog serieus om mijn grote borst dusdanig te verkleinen dat zij het zo plat is als de kleine (zou ik zelfs nog vergoed krijgen van de zorgverzekeraar!) en ik heb nog enkele dagen om daar een deifinitief besluit over te nemen. Maar eelijk gezegd zou dat volledig uit verhouding staan vergeleken met mijn relatief brede heupen.
dan heb je genoeg vet voor lipoflilling!
veel vrouwen denken dat niet te kunnen maar zelfs ik kan dat laten doen. mijn pc heeft het mij tot 2 keer toe aangeboden!!! ik weeg 52 kilo (1.73)!!!

siliconen kun je altijd zien. het is onnatuurlijk en juist bij vrouwen met kleine borsten heel opvallend en lelijk! ik kan het weten ik had 2 airbags in mijn borsten zitten. 2 ballen echt nepperds. ik heb liever een kleiner natuurlijker zachter en warmer maatje. ok, plat wil ik niet zijn volledig plat niet dat lijkt me echt moeilijk voor een vrouw, maar een a cup is prima weet ik nu. ik waardeer het nu vroeger niet.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Canoli
Berichten: 19
Lid geworden op: 01 mar 2014 11:09

Ongelezen bericht door Canoli » 01 mar 2014 14:30

Beste Luna,

hartelijk dank voor je reacties!

Ik kan zo goed begrijpen dat je mij adviseert het niet te doen, zeker omdat je zelf ervaring hebt met de vernietigende effecten van borstimplantaten. Ik ben dan ook blij dat ik hiervoor gewaarschuwd ben!

Over de lipofilling; ik heb over een paar weken een tweede consult bij een andere chirurg die gespecialiseerd is in lipofilling en brava. Tijdens het eerste consult werd gezegd dat er 4 a 5 behandelingen nodig zouden zijn (en daarnaast nog wekenlang het brava systeem) omdat ik weinig vet heb. Mijn brede heupen zijn puur mijn brede bekken, die best ver van elkaar staan waardoor mijn benen ook schuin naar binnen lopen. Dit is dus geen vet! Ik weeg 45,5 kilo bij 1,60m, en iedere gram die ik aankom gaat naar de grote borst. Van lipofilling heb ik begrepen dat er cystes kunnen ontstaan, kraakbeen gevormd kan worden, je borsten kunnen verkalken waardoor er gezwellen ontstaan die als tumoren kunnen worden gezien in een mammogram, dat vetcellen dood worden ingespoten en ook de cellen om hen heen kunnen doden. Lipofilling in de borst is relatief nieuw, ze hebben geen permanent effect, de langetermijn effecten kennen we er niet van, dus ook daar ben ik sceptisch over. Dit werd in een engelstalig artikel gezegd dat ik zo gauw niet bij de hand heb. En ik kreeg net een foutmelding dat ik geen URL's mag plaatsen!

Wat ik met mijn haaruitval bedoelde is dat ik alopecia androgenetica heb (dat ook nog :roll: ) waardoor bij stressvolle momenten mijn haren na 3 maanden uitvallen. Narcose is een stressvol moment voor het lichaam omdat het ineens onzelfstandig is. Hoe vaker ik onder narcose moet, des te minder haar ik overhoud.

Maar ik wacht dus even het consult met de tweede plastisch chirurg af. Ik zou het geen ramp vinden om de grote borst te verkleinen zodat ik minder lipofilling behandelingen nodig heb voor de kleine borst. Maar dan wil ik wel een garantie dat de asymmetrie weggewerkt kan worden!

Dank voor je berichtjes Luna! :)

Janneke
Berichten: 352
Lid geworden op: 29 jan 2014 14:59

Ongelezen bericht door Janneke » 01 mar 2014 17:03

Lieverd, je haarziekte komt door stress ? Omdat je erg stressgevoelig bent? Siliconen in je lijf, brengt het in een constante vorm van stress! 45,5 kg ? Door de siliconen val je waarschijnlijk nog meer af ! Ik wens je een wijze beslissing . Ik zou voor de lipofilling gaan ! xxx Janneke

Maggie

Ongelezen bericht door Maggie » 01 mar 2014 17:48

Hallo Canoli
Ik snap best dat het een lastige beslissing is, mensen zijn ook vaak geneigd om te denken..ach ,mij zal dat niet gebeuren!!
Maar als ik je mag adviseren, doe het niet, het is het niet waard.
Ik wens je in ieder geval een hoop wijsheid en succes, wat je ook ga beslissen.
Liefs Magda

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 02 mar 2014 09:06

lieve canoli, ik heb met rood geschreven.

heel veel liefs, luna
Canoli schreef:

Over de lipofilling; ik heb over een paar weken een tweede consult bij een andere chirurg die gespecialiseerd is in lipofilling en brava.welk chirurg is dat als ik vragen mag?Tijdens het eerste consult werd gezegd dat er 4 a 5 behandelingen nodig zouden zijn (en daarnaast nog wekenlang het brava systeem) omdat ik weinig vet heb.sorry, maar dat is vaak niet eens mogelijk zo vaak lipfillong laten doen, omdat na de tweede keer bijna geen vet terugkomt op dezelfde plek. vaak zie je dan wel dat het vet elders gaat zitten. bijvoorbeeld op de buik. maar jij bent al zo slank dus denk echt niet dat er bij jou genoeg zal zijn voor zo vaak.


Ik weeg 45,5 kilo bij 1,60m, en iedere gram die ik aankom gaat naar de grote borst.
je bmi is iets hoger dan de mijne. mijn gewicht schommelt vaak. ik val ontzettend snel en veel af zonder daar iets voor te doen. veel vrouwen zouden dat graag willen, maar ik kan je vertellen dat dat niet prettig is. teveel vet is niet fijn, maar te mager zijn ook niet. ooit heb ik bijna jouw gewicht gehad maar dan met mijn eigen lengte en wie was de boosdoener?? siliconen!!!!!! het is echt rotzooi. janneke zei het al, met siliconen staat je lijf constant onder stress en ben je constant aan het ontgiften en vrouwen die daar gevoelig voor zijn gaan afvallen. ik denk dat jij dan ook heel veel gaat afvallen en dat is met zo weinig gewicht echt gevaarlijk!!! ik woog vroeger rond de 57 kilo. door de siliconen ben ik heel veel afgevallen. toen ik ze nog had, moest ik heel erg mijn best doen om niet onder de 50 te komen. pas na verwijdering kom ik weer aan en blijft het wel zitten tot ik weer ziek ben en dan vliegt het er weer af. ik vrees dat jou hetzelfde zal overkomen maar dan is het nog erger, want je weegt nu al zo weinig.
straks zit er iets in je lijf wat er niet in hoort!! en aangezien je erg gevoelig bent en al een aandoening hebt is de kans groot dat jij bij die groep hoort die erg ziek wordt. heb je allergieën? zo ja, dan is het helemaal linke soep.
ook vrouwen zonder allergieën kunnen klachten krijgen, daar niet van, maar juist bij vrouwen die al allergieën hadden, is de klap groter omdat hun immuunsysteem anders reageert.

kijk straks heb je misschien wel haaruitval én huidklachten zoals ik:


Afbeelding+ haaruitval is een van de symptomen van de siliconen ziekte, dus dan wordt het bij jou nog erger! https://www.mks.meldpuntklachtensilicon ... en/Risicos


Van lipofilling heb ik begrepen dat er cystes kunnen ontstaan, kraakbeen gevormd kan worden, je borsten kunnen verkalken waardoor er gezwellen ontstaan die als tumoren kunnen worden gezien in een mammogram,dit heeft vaak te maken met de kundigheid van de chirurg. als hij teveel vet op 1 plek inspuit, dan krijg je sneller verkalkingen. radiologen kunnen tegenwoordig een heel goed onderscheid maken tussen deze verkalkingen en echte tumoren.

sommige onderzoekers zeggen dat lipofilling bij vrouwen met borstkanker of het borstkankergen gevaarlijk is en anderen spreken dit weer tegen. er moet nog een hoop onderzoek gedaan worden hiernaar maar steeds meer vrouwen met borstkanker krijgen lipofilling. het wordt ook vaak gedaan bij borstreconstructie met eigen weefsel.


dat vetcellen dood worden ingespoten en ook de cellen om hen heen kunnen doden.


dit heeft met de kundigheid van de chirurg te maken en de manier van oogsten. er zijn manieren van liposuctie waarbij de vetcellen worden vernietigd (bijv. door trillen of hitte) een goede pc weet dat hij op de oude manier de liposuctie moet uitvoeren maar met hele kleine canules. en ook weet hij precies hoe hij de cellen moet filteren zonder veel cellen te vernietigen.


Lipofilling in de borst is relatief nieuw, ze hebben geen permanent effect, de langetermijn effecten kennen we er niet van, dus ook daar ben ik sceptisch over. Dit werd in een engelstalig artikel gezegd dat ik zo gauw niet bij de hand heb. En ik kreeg net een foutmelding dat ik geen URL's mag plaatsen!wat ik frappant vind is dat je hier sceptisch over bent en over de eventuele risico's schrijft maar niets schrijft over de eventuele gevaren van siliconen die in mijn ogen vele malen groter zijn dan die van lipofilling!!! hier heel veel goede redenen om geen implantaten te nemen: https://sites.google.com/site/klachtens ... n-te-nemen

bij dit topic vind je onderzoeken over lipofilling, info, foto's en ervaringen van vrouwen: http://klachtensilicon.forum2go.nl/info ... -t645.html en hier ook nog ervaringen van forumleden: http://klachtensilicon.forum2go.nl/lipo ... e-f57.html


lees ook dit topic: http://klachtensilicon.forum2go.nl/lipo ... -t649.html
vaak zullen pc's je eerder proberen implantaten aan te smeren dan lipofilling, omdat implantaten esthetisch gezien in hun ogen voor betere resultaten zorgen. met lipofilling kun je hooguit 1 tot 1,5 cupmaat groter gaan en dat met meerdere sessies. maar het is wel degelijk blijvend. het vet dat overleefd zal meegroeien als je in gewicht aankomt en slinken als je afvalt. + het ziet er gewoon veel natuurlijker uit ook. siliconen zijn echt niet mooi hoor en voelen echt heel nep aan. mannen vinden natuurlijke borsten veel prettiger om aan te raken dan 2 harde ballen hoe groot ze ook zijn. dat is echt zo.


laat je goed voorlichten door de chirurg en wees heel eerlijk over je anorexia enz. je hebt echt begeleiding nodig misschien want dat is een gevaarlijke ziekte.
bang zijn voor niet genoeg vet hoef je misschien niet, want altijd is er wel iets kijk maar naar deze vrouw

Afbeelding
zij deed ook lipofilling en is hartstikke slank, alleen is het in jouw geval wel een lastige situatie want je zegt dat je anorexia hebt wat ik trouwens over het hoofd had gezien toen ik je berichtje las. laat je begeleiden als je dit wilt doorzetten. loop je bij een psycholoog?

wat gek trouwens dat je een foutmelding kreeg. iedereen kan en mag linkjes plaatsen dat willen we juist heel erg graag.

ik hoop dat je straks wat wijzer bent geworden en wens je ongelofelijk veel succes bij deze moeilijke beslissing. het is niet niks natuurlijk dit.

nog even over de keren dat je onder het mes moet: je bent 25 schrijf je. gemiddeld moet een vrouw met implantaten om de tien jaar onder het mes en dit is zo als alls goed gaat. stel er gaat iets mis zoals bijvoorbeeld kapselvorming (wat relatief echt vaak voorkomt!) dan moet je nog vaker onder het mes. siliconen gaan zeker geen leven lang mee.

sterkte en succes lieve canoli

Laatst gewijzigd door Luna MKS op 02 mar 2014 09:56, 4 keer totaal gewijzigd.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 02 mar 2014 09:38

moest nog even iets zeggen: hoewel ik het wel heel lastig vind om tegen jou te zeggen om lipofilling te laten doen denk ik wel dat het je zal helpen als er iets aan je borst gedaan kan worden. het is zoals je zegt: je hoeft geen grote borsten, maar wilt gewoon heel graag 2 borsten. dat is je goed recht! al is het maar 1 keer lipofilling wat ze bij je uitvoeren hooguit 2X en dan die andere borst gewoon kleiner laten maken. het zal je psychologisch gezien wel een stukje verder helpen alleen ben ik wel van mening dat je dit niet alleen moet doen maar door goede artsen begeleid moet worden.
er komt naast het psychologische aspect ook een medisch aspect bij kijken. als er vet wordt weggehaald bij een vrouw met weinig lichaamsvet, dan kan dat hormonaal gezien heel veel doen met je lijf. zonder vet kunnen er geen hormonen worden gemaakt daarom stopt de menstruatie ook bij meisjes met heel veel ondergewicht. het vet komt na een liposuctie altijd wel terug, want het lichaam houd zichzelf in balans, maar geef je lichaam dan wel die kans he om weer in balans te komen. http://www.gezondheidsnet.nl/gids-voor- ... jaar-terug

trouwens voor lipofilling wordt er natuurlijk een miniliposuctie uitgevoerd. er gaan geen liters vet weg. denk dat er bij jou maar zo'n 150 cc per keer wordt weggehaald. gelukkig hoeven ze maar 1 borst te vullen, dat scheelt natuurlijk heel erg. bij 2 borsten moet er het dubbele worden weggezogen.

voor jou: _Omhelzing *LOVE* KUS+

het komt goed meisje, ik geloof in je kracht hoor. als er iets aan je borst gedaan kan worden, dan moet je dat doen, maar wel met hulp en begeleiding en op een veilige manier (en dus zeker geen siliconen!!). ga naar meerdere artsen toe voor hun mening. ga eens bij dr. frank niessen langs of dr. rita kappel. dat zijn goede artsen die veel ervaring hebben met lipofiling.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 07 mar 2014 12:02

Lieve Canoli,

Ik had wat nieuwe onderzoeken en foto's toegevoegd bij het onderwerp lipofilling: http://klachtensilicon.forum2go.nl/info ... -t645.html

Ik hoop dat je ook wat aan mijn reactie op je pm hebt gehad. Je hebt niet gereageerd.
Ik wil alleen zeggen dat ik/wij heel goed snappen wat je wenst, maar soms is iets wat snel resultaat geeft, niet altijd het beste.
Met lipofilling ben je langer bezig (en is duurder), maar dan heb je wel iets blijvends wat meegroeit met je andere borst. Dat is in jouw geval wel belangrijk aangezien al het vet dat je aankomt naar je grote borst gaat zoals je zelf zegt. Dat zal met implantaat zo blijven, dan heb je nog steeds asymmetrie en dan blijf je steeds maar weinig eten om niet aan te komen, zodat het niet naar je grote borst gaat en dat is niet gezond!!
Je kunt ook gewoon nu 1 sessie lipofilling doen, dan in september beginnen aan je nieuwe carrière en dan heb je al snel het geld bij elkaar gespaard voor een 2e sessie en neem je vakantie op en ga je nogmaals. Daar heb je op de lange termijn veel meer aan dan aan protheses.

Sterkte met je beslissing Canoli!

Heel veel liefs, Luna _Omhelzing

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Joke MKS
Berichten: 136
Lid geworden op: 07 feb 2012 14:48

Ongelezen bericht door Joke MKS » 07 mar 2014 16:21

Beste Canoli,

Maar.. "45,5 kilo bij 1.60 m. en iedere gram die ik aankom .... gaat naar de grote borst.'
Sorry, dat ik het zo zeg , maar welke plastisch chirurg werkt hier in godsnaam aan mee en zegt niet: " Lieve schat , probeer eerst eens op een gezond gewicht te komen "

groet,

Joke

Janneke
Berichten: 352
Lid geworden op: 29 jan 2014 14:59

Ongelezen bericht door Janneke » 07 mar 2014 16:38

Dag Joke, je raakt een gevoelige snaar ! Ik weeg 46 Kg bij 1.63 . Normaliter kom ik in de winter tot 50 en val in de zomer weer af ( meer bewegen en anders eten denk ik ) Veel zwaarder dan 50 heb ik nooit gewogen. Tot 3 jaar geleden ,er komt geen gram meer bij en ik doe mijn uiterste best om aan te komen.Dit "gewichtsprobleem "speelt een hele grote rol bij mijn beslissing eindelijk de explantatie door te zetten ! Afgelopen tijd heb ik veel vrienden/familie verloren aan kanker en heb gezien wat dat met mensen doet . Met zo'n laag gewicht, heb je totaal geen "buffertje "meer om tegen zo'n rot ziekte te kunnen vechten .Dan zit er nog 2x 170cc rotzooi in mijn lijf ,maar na de explantatie hoop ik toch heel erg om weer minstens tot 50 kg te komen . Canoli ,neem dit mee in je beslissing ,Liefs Janneke

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 07 mar 2014 16:58

Je zult vast wel weer kunnen aankomen na explantatie Janneke echt waar. Ik ben ook weer aangekomen gelukkig. Niet veel, maar alles is beter dan toen. Ik moest altijd heel veel moeite doen om niet onder de 50 kilo te komen en dat bij 173!!! En in mijn ziekste periode woog ik echt heel weinig. Was vel over been en schrok van mijn eigen spiegelbeeld. Had zelfs pijn met zitten omdat ik een en al bot was.

@ Canoli: We bedoelen het goed lieve Canoli. We spreken uit ervaring en wensen dit anderen niet toe.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6997
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Ongelezen bericht door Luna MKS » 07 mar 2014 17:35

Joke MKS schreef:" Lieve schat , probeer eerst eens op een gezond gewicht te komen "
dat is die angst van haar om dan met een grote en kleine borst te zitten. dat is zo erg en ze moet zich daarover heen zetten en inderdaad gewoon goed eten. en dan kan ze iets aan de asymmetrie proberen te doen door de filling en verkleining van de andere borst.
het is gewoon heel erg om zo verkrampt met eten bezig te zijn. als je weinig weegt en je word ziek, dan heb je een groot probleem. ik kan het weten, ik was zo ziek canoli. ik was op sterven na dood! dat wens ik vrouwen niet toe.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Canoli
Berichten: 19
Lid geworden op: 01 mar 2014 11:09

Ongelezen bericht door Canoli » 13 mar 2014 22:49

Hoi allemaal,

bedank voor het meedenken!

Inmiddels heb ik met een plastisch chirurg besproken wat de opties zijn voor Brava met lipofilling. Hij heeft me gerustgesteld en gezegd dat er in een behandeling al flink wat gedaan kan worden. Een kleine lift in de grote borst, en de kleine borst zoveel mogelijk vullen met vet vanuit de heupen (die naast de grote borst het meeste hardnekkige vet hebben waardoor als ik aankom beide borsten ongeveer tegelijk zullen groeien!) en extra lang brava dragen.

Ik moet zeggen dat ik verleid was prothesen te laten plaatsen doordat ik op een ander forum met vrouwen in contact ben geweest die ook prothesen hebben. Bijna alleen maar positieve ervaringen, en vrouwen die elkaar haast pushen om het gewoon te doen en het liefst zo groot mogelijk. Maar ik besef me meer en meer dat ik niet tot die categorie vrouwen behoor.

Het zal een lange adem zijn, maar lipofilling klinkt nu aantrekkelijker dan implantaten. Ik moet maandag het besluit nemen, en ik twijfel nog steeds maar ik denk dat het 70-30 is in het voordeel van lipofilling. Twee kleine stevige natuurlijk ogende borsten zijn mijn doel, en als de chirurg mij dat kan beloven na een ingreep dan heeft dat mijn voorkeur. Volledige asymmetrie kan niet, en dat is ook niet mijn doel.

Ik zal nogmaals contact opnemen met de chirurg die de lipofilling kan doen omdat ik echt uitsluitsel wil over dat ik genoeg vet heb, en dan denk ik dat ik toch maar aan de Brava ga :)

Plaats reactie

Terug naar “Vrouwen die niet kozen voor implantaten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten