Word ik ooit weer de oude?

Informatie ziekten en klachten.

Moderators: Essi, Susana

Gebruikersavatar
Luna MKS
Berichten: 6269
Lid geworden op: 02 feb 2012 10:27

Word ik ooit weer de oude?

Ongelezen bericht door Luna MKS » 16 mar 2012 12:24

Ben ik voldoende ontgift?
Als je klachten zijn verbeterd, dan ben je goed op weg. Om te zien hoe je lichaam is hersteld, zou je bijvoorbeeld een jaar na de explantatie een levend bloedanalyse kunnen laten doen. Dit kun je ook eerder laten doen en daarna na 1 jaar behandeling weer om te vergelijken.

Zijn dan de siliconen uit mijn lichaam weg?
Als het implantaat al jarenlang in je lichaam zit, kan het zijn dat de siliconen toch problemen blijven veroorzaken. Je kunt ze namelijk nog niet 'kwijt raken'. De siliconen worden niet afgebroken of via de ontlasting afgevoerd. Er zijn wel mogelijkheden om de siliconen-belasting te verlichten (zie topic behandeling/ontgiften). Het is belangrijk een arts te vinden, die begrip heeft voor jouw klachten en die helpt een geschikte behandeling te vinden. In het alternatieve circuit zijn vaak meer mogelijkheden, dan alleen bij reguliere artsen. Denk bijvoorbeeld aan orthomoleculair artsen, acupuncturisten en homeopaten.

Word ik weer de oude?
Niemand kan voorspellen hoe je je zult voelen na een operatie en na de behandeling van de klachten. De ingreep en behandeling kunnen tot een verbetering van je conditie leiden. Uit onderzoek is gebleken dat bij ca 75% van de vrouwen de klachten verbeteren na de explantatie operatie. Als vrouwen een auto-immuunziekte hebben ontwikkeld is de kans op verbetering 56 %, als ze behalve de explantatie ook immuunsuppressieve therapie krijgen. Krijgen ze die niet dan is er slechts een verbetering bij 16%.

Je kunt daarnaast zelf ook een en ander doen. Een goede lichamelijke conditie kun je bevorderen door gezond te eten, goede supplementen, frisse lucht in te ademen en op tijd rust te nemen. Belangrijk is ook dat je je situatie accepteert en leeft naar je mogelijkheden.

Soms is 'the point of no return' bereikt en heb je een auto-immuunziekte ontwikkeld, waarvan je vaak niet meer kunt genezen. Toch is het dan ook verstandig om de implantaten te verwijderen, omdat je het lichaam daarmee bevrijdt van de chemische belasting. Er zijn gevallen bekent waarbij vrouwen die eenmaal een auto-immuunziekte kregen, hiervan herstelden, al is de kans op genezing wel heel klein.
Laatst gewijzigd door Luna MKS op 11 mar 2013 15:03, 3 keer totaal gewijzigd.

Even lezen graag 🦋WELKOM OP HET FORUM!🦋
Op onze WEBSITE vind je informatie en onderzoeken
Belangrijk: KLACHTEN DOOR IMPLANTATEN MELDEN!💪
Klachten over behandelaar of verzekeraar? MELD DIT!💪
Problemen met inloggen of registreren? LEES DIT!
⚠️Bij acute problemen je arts raadplegen!

Plaats reactie

Terug naar “Informatie ziekten en klachten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast